Skip to main content
Vegetarische worstenbroodjes
“Een heerlijk alternatief worstenbroodje zonder vlees”

Vegetarische worstenbroodjes

Dat een oerproduct nog altijd springleven kan zijn, bewijst een kleine revolutie in de Brabantse bakkerswereld. Zo is er sinds kort ook het vegetarische worstenbroodje verkrijgbaar. Speciaal voor mensen die geen vlees eten. Een doorbraak op het gebied van Brabants bekendste broodje. Benieuwd hoe deze lekkernij in vegavorm ontstaan is en wordt gemaakt? We leggen het je graag uit. Heeft u dus liever geen vlees in uw worstenbroodje? Dan is ons vegetarische worstenbroodje een echte aanrader.

Duurzame vegetarische worstenbroodjes

Een vegetarisch worstenbroodje wordt, vanzelfsprekend, niet met vlees gemaakt. Na een lange weg waarin veel is uitgeprobeerd en geproefd kwam Echte Bakker Jan Swaanen tot het beste recept voor het vegetarische worstenbroodje. In deze variant is het vlees vervangen door vleesvervangers. Denk daarbij aan ei en soja. Het vegetarisch gehakt is gekruid met een unieke en goede kruidenmix. Steeds meer mensen zijn zich tegenwoordig bewust van de veranderende wereld en de impact die wij als mensen hebben op de wereld. Duurzame keuzes zijn belangrijk voor de toekomst. Door het vervangen van vlees door plantaardige ingrediënten maak je een duurzame keuze voor het milieu.
duurzame-vegetarische-worstenbroodjes-03fb2288
vegetarische_worstenbroodjes-uit-brabant-134960c8

Vegetarisch worstenbroodje niet van echt te onderscheiden

Onze bakkers maken vegetarische worstenbroodjes van exact hetzelfde deeg als dat van een worstenbroodje dat wel vlees bevat uit ons assortiment. Door de mix van kruiden in het vegetarische gehakt doen de vegetarische worstenbroodjes echter voor smaak en bite zeker niet onder voor de traditionele variant worstenbroodje met vlees. De worstenbroodjes van Echte Bakker Jan Swaanen zijn bovendien in te vriezen. Zo heeft u op ieder gewenst moment uw favoriete vegetarische worstenbrood in huis. Het vegetarische gehakt is ontwikkeld in samenwerking met onze huisslager. Door de toenemende vraag naar vegetarische producten vindt hij het leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het vegetarische worstenbroodje. Want ook voor ambachtelijke producten geldt: stilstand kan achteruitgang betekenen.

Bestellen

De vegetarische worstenbroodjes worden langzaam maar zeker populair in heel Nederland. En dat voor een oer-Brabants product! De worstenbroodjes worden gebakken bij Echte Bakker Jan Swaanen, een moderne bakkerij gestoeld op de oude tradities van het brood en banket. De bakkerij zelf is gevestigd in Hilvarenbeek waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Ook diverse andere ambachtelijke producten zoals gebak en worstenbrood en het vegetarische worstenbrood worden iedere dag vers gemaakt. De diverse broodproducten zijn te koop onze winkels in Hilvarenbeek, Bladel en Oisterwijk verkocht. Wilt u zelf de unieke smaak van vegetarische worstenbroodjes proberen? Of wilt u eens trakteren op een duurzame en verantwoorde manier op uw werk? Bestel de vegetarische worstenbroodjes vandaag nog via de website van Echte Bakker Jan Swaanen uit Hilvarenbeek en ontvang morgen uw eigen vegetarische worstenbrood. Smakelijk!

vegetarische-worstenbroodje-met-gehakt-van-kwaliteitsvlees-d227054d