Skip to main content

Over ons

Wie we zijn

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze producten worden in onze winkels in Hilvarenbeek, Bladel en Oisterwijk verkocht.

Onze specialiteiten zijn onder meer onze echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden wij onze klanten een groot assortiment speltproducten.

Maar als Echte Bakker hebben wij véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op onze website en kom gerust langs in een van onze winkels, iedere dag staat ons deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te zijn, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

ambachtelijk-molen-bcc73ddd

Ambachtelijk bereid

Wij bakken onze worstenbroodjes volgens ons authentieke, ambachtelijke familie recept. De worst en het brood worden gemaakt met de beste ingrediënten uit Brabant. En onze ovens zorgen voor de lekkere knapperige bite die ons worstenbroodje zo favoriet maakt.

Ouderwets lekker

Onze worstenbroodjes hebben die lekkere bite die u wilt hebben! Zacht en smeuïg van binnen en lekker knapperig van buiten. U kunt met 1 druk op de knop eenvoudig de Brabantse gezelligheid in uw huis halen. De worstenbroodjes zijn heerlijk als tussendoortje, lunch of als traktatie op een feest. Woont u boven de rivieren? Geen probleem, wij sturen u graag een vers pakketje uit het zuiden.
worstenbrood-koffie-89de4fea