Primeur: online worstenbroodjes bestellen

brabantse-worstenbrood-uit-brabant

Hallo! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn eerste blog. Een primeur voor mij! Ik heb namelijk iets bijzonders te delen….

Onze Brabantse worstenbroodjes zijn al sinds lange tijd een echte hardloper in het assortiment van onze bakkerij in Hilvarenbeek. Voor mij als echte Brabantse bakker is het dan ook niet te begrijpen dat er boven de rivieren nog steeds zo volle bak saucijzenbroodjes worden gebakken en gegeten! Wat nou als je door de liefde of voor werk 'gedwongen' wordt (want ja zo lijkt mij dat toch)om te verhuizen naar buiten Brabant. Wat moet je dan toch die worstenbroodjes missen! Om toch die Brabantse gezelligheid in huis te halen heb ik bedacht dat deze Brabanders van buiten Brabant toch gemakkelijk verse worstenbroodjes kunnen bestellen op worstenbroodjeskopen.nl De worstenbroodjes uit onze bakkerij in Hilvarenbeek verzenden we dan via de post.

Leuk idee Dennis maar kunnen die door de brievenbus?

Ja daar zorgen wij voor! Als het er minder dan 10 stuks in totaal zijn dan worden ze verpakt in een mooie platte verpakkingen die door de gleuf van je brievenbus passen. Zo hoef je niet thuis te blijven om de post aan te nemen. Je betaalt de reguliere verzendkosten van postnl en het maakt vervolgens niet uit hoeveel je er wilt bestellen. Als het er meer dan 10 zijn gaan ze wel in een grotere doos die als pakket wordt bezorgt.

Op 12 januari zijn we via een presentatie in de bakkerij officieel live gegaan met onze site worstenbroodjeskopen.nl.
Ik ben er trots op dat we inmiddels al verschillende bestellingen hebben ontvangen vanuit het hele land. Hopelijk leert heel Nederland straks onze Brabantse trots kennen!

In de aanloop naar carnaval hebben we daarom wel even een extra tandje moeten bijzetten in de bakkerij. Maar met goede carnavalsmuziek op de achtergrond hebben we toch in een week meer dan 10.000 worstenbroodjes weten te produceren. Een record in de aanloop naar Carnaval!

Wat ook nog wel leuk is om te vertellen is dat we sinds kort een samenwerking zijn aangegaan met bierbrouwerij de Roos in Hilvarenbeek.
Zij hebben een eigen veld waarop ze hop telen.
Zelf kom ik graag bij de Roos om speciaal biertjes te proeven en juist het hopje in het bier bracht mij op een nieuw idee.

Bierworstenbroodjes ontwikkelen

Hoe bijzonder zou het zijn om een heus bierworstenbroodje te ontwikkelen.
Het water wat normaal gebruikt wordt voor het worstenbroodje wordt nu vervangen door het hop van de dubbele Roos.
Aan het gehakt worden nog wat specerijen toegevoegd en wat knoflook. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het worstenbroodje net wat kruidiger proeft en daardoor perfect past bij de borrel of late snack.

Tijdens het hopfestival in Hilvarenbeek zijn de bierworstenbroodjes alvast voorgeproefd. Het was een succes! Daarom heb ik besloten om de bierworstenbroodjes vast in het assortiment op te nemen.
Vlak voor de carnaval hebben we het nieuws over het bierworstenbrood naar buiten gebracht. Op meerdere sites en in verschillende krantjes kwam het nieuws te staan. Zelfs Omroep Brabant heeft het opgenomen in zijn top 10 van carnaval snacks. Tof!

Voor mij was de carnaval top! Het was een gezellig feestje met vrienden en kennissen. Heeft u ook een goede carnaval gehad?
Jammer dat het al weer voorbij is en dat het weer een jaar wachten is hé?
Als u nou toch zin heeft in de Brabantse gezelligheid in huis… u weet wat u in ieder geval per post kan bestellen…..

Openingstijden

 • Maandag
  07:30 - 18:00
 • Dinsdag
  07:30 - 18:00
 • Woensdag
  07:30 - 18:00
 • Donderdag
  07:30 - 18:00
 • Vrijdag
  07:30 - 18:00
 • Zaterdag
  07:30 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Contact

 • Worstenbroodjeskopen.nl
 • Apollostraat 1
 • 5081 GS Hilvarenbeek
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logo-Jan-Swaanen-witte-letters-a77beeb6
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites