worstenbroodjeskopen

Bevroren worstenbroodjes opwarmen

Een worstenbroodje is hét kenmerk van de provincie Noord-Brabant en is al decennialang een populair tussendoortje. Naast tussendoortje fungeert het worstenbrood ook als lunch of hartige traktatie. Nog altijd is het worstenbrood mateloos populair en verovert langzaam maar zeker de weg naar boven de rivieren en zijn inmiddels op meerdere plekken in Nederland te vinden. Bovendien zijn ze goed in te vriezen. Zo kunt u op een later tijdstip alsnog genieten van deze snack. Voor het zover is moet u de worstenbroodjes wel opwarmen. Hieronder zetten we alle informatie op een rijtje. Benieuwd hoe u een worstenbroodje op de juiste manier opwarmt? Lees dan snel verder.

Worstenbroodjes afbakken of opwarmen

Worstenbroodjes kunnen, mits ze vers zijn, makkelijk worden ingevroren worden waardoor u ze op een later kunt eten. Handig voor een hartige hap tijdens een dagje weg of voor op het werk. Maar waar moet u eigenlijk op letten wanneer u worstenbroodjes gaat opwarmen of afbakken? Allereerst is het belangrijk dat u de worstenbroodjes al een beetje op temperatuur laat komen buiten de ijs- en koelkast. Hierdoor komt het vocht terug en ga een zompig broodje, vochtig door de damp en warmte. U kunt worstenbroodje echter al bevroren opwarmen. Om bevroren worstenbroodjes op te warmen moet de oven echter tot circa 170 graden Celcius worden voorverwarmd. Hierna kunnen de worstenbroodjes voor circa 13 minuten lang opgewarmd worden.

Manieren om worstenbrood op te warmen

Maar wat als u geen magnetron of oven in huis hebt om worstenbroodjes op te warmen? Dan volstaan andere methodes, zoals de worstenbroodjes met een beetje boter in een pan op te warmen. En: heeft u het al geprobeerd? Een andere, reeds beproefde manier is om de worstenbroodjes op de barbecue op te warmen, ook wanneer u ze hebt ingevroren. Worstenbroodjes van de barbecue: dat is pas een unieke manier om uw gasten te verrassen deze zomer!

Neem vandaag nog contact op voor uw worstenbrood

Heeft u inmiddels honger gekregen? Mooi! Want bij Echte Bakker Jan Swaanen uit Hilvarenbeek vindt u het meest diverse aanbod worstenbroodjes. Zo treft u er naast de Brabantse klassiekers ook moderne varianten aan. Denk daarbij aan de vegetarische worstenbroodjes of een broodje waarvan het deeg uit beslag voor speciaalbier bestaat. Smakelijke varianten die ook nog eens op een makkelijke en snelle manier naar u komen. Wij hebben namelijk speciaal een bezorgservice via PostNL voor onze worstenbroodjes. En dat is zeker uniek te noemen. Zo kunt u, wanneer u de worstenbroodjes vandaag bestelt, er morgen al van genieten.

Openingstijden

  • Maandag
    08:00 - 18:00
  • Dinsdag
    08:00 - 18:00
  • Woensdag
    08:00 - 18:00
  • Donderdag
    08:00 - 18:00
  • Vrijdag
    08:00 - 18:00
  • Zaterdag
    08:00 - 17:00
  • Zondag
    Gesloten

Contact

  • Worstenbroodjeskopen.nl
  • Apollostraat 1
  • 5081 GS Hilvarenbeek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
logo-Jan-Swaanen-witte-letters-18f66f55
Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites